Duitsland-de twee grootste partijen, de leiders met grote moeite

Duitsland-de twee grootste partijen, de leiders met grote moeite

Duitsland-de twee grootste partijen, de leiders met grote moeite een voorlopige overeenkomst bereikt met elkaar, dat, als hij, blijven de grote coalitie regering. Dus als dat is een goede vraag, vele obstakels in de weg staan in de “intentieverklaring” en het nieuwe regeerakkoord is ondertekend tussen. Echter, als je haak de laatste, hoe meer het zal radicaal veranderen dan de vorige regering om uit te zoeken wie Wolfgang Munchhausen, de Financial Times (FT) van de Europese unie behandeld met de publicist ‘ s woorden.

Het blijkt het geheim: Merkel ‘ s magic

Het blijkt het geheim: Merkel ' s magicRidder in de EU Van mening dat bevestigt dat de voorlopige overeenkomst het belangrijkste aspect van de EU met betrekking tot de plannen voor de toekomst komen aan bod. Als alles blijkt de weg beschreven, daarna Duitsland is een grote stap in de europese integratie in de richting van een sterker, als de maastricht-overeenkomst is 25 jaar geleden sinds de ondertekening niet. Meestal 2013-ondertekend in het vorige regeerakkoord nauwelijks gedaald een woord over Europa. De belangrijkste aantasting van het nationale minimumloon de invoering van het initiatief.

De nu ondertekening van het voorlopig akkoord gaat ver voorbij de gebruikelijke geaccepteerd clichés over Europa, of zelfs om aan te geven dat het nieuwe berlijn regering is gereed voor ondersteuning van Emmanuel Macron, het franse staatshoofd eurozone-hervorming. De partijen verklaard dat het zou verhogen Duitsland de bijdrage aan de gemeenschappelijke eu-begroting, ter ondersteuning van de eurozone gemeenschappelijk financieel fonds streeft naar een versterking van de macro-economische stabiliteit, de opkomst van sociale convergentie en de structurele hervormingen.

Juncker toegejuicht kan Munchausen denk dat dit betekent dat de euro zone veiligheid fonds, de Europese Stability Mechanism (ESM), het eu-budget zou een onderdeel worden van het gezicht van de huidige situatie, als de euro lidstaten worden afzonderlijk behandeld. Dat is precies wat Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie wordt aanbevolen. Met dit maakte de eu een grote stap in de gemeenschappelijke governance richting, tegen de duitse bondskanselier Angela Merkel zo ver in de intergouvernementele onderhandelingen op basis van de richting van.

De FT van de deskundige verwacht dat Merkel ‘ s partij, de conservatieve CDU hardliners van, en de eeuwige partner, de beierse CSU voor een paar dingen op te merken. Merkel is omdat tientallen bocht van 180 graden, u kunt, als u akkoord gaat met deze wijziging.

Debat en consensus De voorlopige deal ook kan wegen openen naar het Europees Parlement te versterken voor dat de democratisch aan de eurozone. Op dit punt, de duitse partijen betogen macron, met wie een eigen parlement, neemt aan de gemeenschappelijke europese munt te landen.

Dat is echter grote consensus over de twee europese grote macht onder de leiders, de kwestie van de belastingen. Duidelijk committeren zich aan het helpen op de kosten, het negeert een dumping actie door, of om te voldoen aan een minimale europese vennootschapsbelasting worden ingevoerd. Dit is het idee van een grote strijd beloofd Frankrijk en Duitsland, en de lage vennootschapsbelasting tussen lidstaten, de laatste onder leiding van Ierland.

Grote veldslagen worden Hoewel de regeling de EU aan de zijde van Martin Schulz, de sociaal-democraten (SPD), hoofd van het Europees Parlement was hij voorzitter van de vingerafdrukken zijn eigen, is het niet gegarandeerd te winnen van de partij de steun van de meerderheid van de. Grote vraag is hoe sterk de SPD ‘ s enthousiasme voor de europese integratie, voor als je moe bent van Merkel politieke trek van?

De partij van de lagere en hogere niveaus van de sterke, we zijn moe van de kanselier het nemen van initiatieven is een deel, dat is dan uw eigen beleid als onderdeel van de verkoop van de kiezers. De SPD in eens, dat is de reden waarom je in het verkeerde in de verkiezingen in September. Geen wonder dat vooral jonge leden van de partij in de oppositie zou blijven, dat ze denken dat het tijd is om de verkoop van de collectie.

Munchausen ik zie het, je niets winnen. Aan de ene kant, de nieuwe grote coalitie zou niet zo groot: slechts 56 procent meerderheid in de bondsdag in de vorige 80 procent. Aan de andere kant is het zo dat dergelijke beschikkingen van overheidswege, tijdens het meestal de kleinere partijen worden steeds sterker, maar het lijkt erop dat Duitsland al op de weg die Nederland is, zoals veel van de acteurs uit gaan staan in het parlement, en up-to-vier-vijf partijen van de coalitie van de noodzaak voor de overheid.

Is het de moeite waard?

Is het de moeite waard?Ik vraag me af of het de moeite waard om de grote coalitie, het risico van een beleid van de overheid, het succes van die twijfelachtig is? Als u hebt gemaakt van de frans-duitse consensus over de eurozone integratie van sterke bevestiging, dat is nog niet genoeg. Je hebt om te winnen van de rest van de eu-steun van de lidstaten, die zeer moeilijk en het gaat een lange weg, en sinds de unie van het basis contract en mag worden gewijzigd, en dat is een zeer lastige zaak, het is geen gegarandeerd succes.

Munchhausen is volgens het 12 januari publiceerde ik een voorlopige overeenkomst over de meest opmerkelijke resultaat is dat wanneer een overheid programma wordt dan een nieuwe tijdperk kan beginnen in de europese politiek. De Gerapporteerde gevallen van een specifieke verbintenis niet tot het ondernemen van incidentele management in plaats van specifieke punten op de agenda plaatsen geïmplementeerd om te proberen te verwerken.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *