Over de Europese Unie

De fondsen van de Europese Unie

De Europese Unie is de grootste weldoener in de Republiek Servië. 2001. jaar, de EU via een aantal verschillende apparaten en bronnen aangewezen op meer dan drie miljard euro, terugbetaalbaar fondsen in de Republiek Servië te steunen hervormingen. Steun van fondsen van de EU wordt ontwikkeld met de vereiste juridische, institutionele, bestuurlijke, economische en sociale hervormingen in de richting van de EU in tal van gebieden, van de rechterlijke macht, openbaar bestuur, publiek Geld naar onderwijs, werk, transport, landbouw en bescherming van het milieu. Ondersteuning en draagt ook bij aan de ontwikkeling van de lokale economische situatie, het verminderen van de verschillen in de vooruitgang van de verschillende regio ‘ s, biedt kansen voor werk, onderwijs en ook de voornaamste problemen in de samenleving/overheid.

europe_union

De Republiek Servië op dit moment, het individuele van het Apparaat voor jonge kinderen en ook kinderen van de belangrijkste steun voor 2014-2020 (IPA II), die pre-opregion EUR 1,5 miljard door het programma. Ongeveer 36% van de middelen voor hervormingen op het gebied van de regulering van de wetgeving, vrijheid en ook de administratie, 50% voor de sociaal-economische groei en investeringen in personnels en 14% voor de landbouw als land de groei.

Ons land is de ontvanger van de middelen direct beschikbaar via Viscosissima IPA, als een apparaat dat steunt de campagne van de lokale waarde van de Westelijke Balkan. Met behulp van dit tool is uitgevoerd initiatieven gericht op de plaatselijke link van de openbare diensten/instellingen op verschillende locaties (personalizeds, autoriteiten, enz.), campagnes zoals de programma ‘ s van de Regionale onroerend goed en opvangcentrum, en die gericht zijn op de groei van het transport evenals macht faciliteiten, d.w.z. de toepassing van het Programma voor connectivity (Connectiviteit Agenda).

Fondsen verplicht voor deze lokale hulpprogramma

Een programma van grensoverschrijdende deelname aan adverteren samenwerking met omringende buurlanden (grensoverschrijdende samenwerking) of mededeling van de onderdelen of de hele Staten (transnacionalno samenwerking) problemen aan te pakken, van een gedeelde passie, zoals de culturele en de economische samenwerking, toerisme, transport, de opstelling van de diensten in tal van markten enz., de Republiek Servië is betrokken in 7 programma ‘ s van grensoverschrijdende samenwerking grensoverschrijdende teamwork programma. In de periode 2004-20016. door de jaren heen zijn deze programma ‘ s in Servië, de naam van meer dan 220 miljoen euro, en ook door de periode 2014-2020.

EU voor de uitvoering van grensoverschrijdende samenwerking in ons land, de inzet van 260 miljoen euro. De Unie staat voor een belangrijke bron van financiering voor initiatieven in diverse locaties, cutting-edge middelen, de investeringen in menselijk kapitaal en ook de bevordering van de flexibiliteit van jonge mensen. Hun voordeel is dat de vergunning van de deelname van de juridische en fysieke personen van de Lidstaten van de Europese Unie en van de Lidstaten bij de inhuldiging proces in specifieke projecten en, daarom, de vaststelling en de toepassing van bewezen best waarnemingen. De Republiek Servië participeert in 11 programma ‘ s van de Unie.

Samen met deze, als een van de belangrijkste doeleinden van het IPA-tool is de productie van management capaciteit voor de toepassing van de fondsen aangeboden na de toetreding tot de EU, ofwel, meer in het bijzonder fondsen van het Cohesiebeleid. Communicatie plan staat voor de belangrijkste financiële investering apparaat van de  voor de uitvoering van de ontwikkeling en ontwikkeling, alsook de groei van de financiële, sociale en territoriale samenhang.

Het is van essentieel belang om te beschrijven en fondsen, zoals de uniformiteit Fonds van de EU en de Madad, die zich ontpopt als de Europese Unie reactie op de onverwachte hindernissen die worden behandeld door de Unie en het vooruitzicht Staten voor het lidmaatschap (all-natuurlijke rampen, reizigers situatie) en die een uitdrukking van de solidariteit van de Unie in de optie van bepaalde problemen.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *